1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Modifisert malt

En tråd i 'Brygging' startet av SveinB, 3 Mai 2019.

  1. Finn Berger

    Finn Berger
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Det hadde vel ikke vært noen uoverkommelig oppgave for bryggeforretningene å føye på modifiseringsprosenten i beskrivelsen av hvert basismalt. Og så kunne de kanskje ta med diastatisk kraft, også (et mål på enzyminnholdet i maltet, som avgjør evnen til å konvertere stivelsen til sukkerarter).
     
  2. SveinB

    SveinB
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Godt tiltak, godt jobbet!
     
    LarsUlv liker dette.

Del denne siden