Nå ble jeg nysgjerrig: Hvor stort volum?
Folk her har jo ikke det store problemet å kjøle 50 liter på under kvarteret med god kjøler og god rutine... Uansett volum er det da bare å dimensjonere opp kjøleren?
Nå ble jeg nysgjerrig: Hvor stort volum?
Folk her har jo ikke det store problemet å kjøle 50 liter på under kvarteret med god kjøler og god rutine... Uansett volum er det da bare å dimensjonere opp kjøleren?
Jeg brygger 160 l, og har brukt en kjøpt kjøler for førte gang, den nyeste hos Bryggselv med rør i slange. Skal bedre opplegget til neste gang. 30 min. kjøletid skal la seg gjøre.
Som det blir sagt, kan man sirkulere vørteren gjennom plate- eller motstrømskjøleren og tilbake i gryta under kjøling. Da bli trub liggende igjen i gryta ved avtapping.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.