Skal brygge en kraftig APA, men så er jeg ikke særlig fan av den søte smaken caramalten har en tendens til å gi. Har derfor lurt litt på brygge med en del munich malt istedenfor, for å få litt maltdybde uten så mye sødme. Noen som har efaring eller innspill på dette? Har sett for meg rundt 25 % munich og 5 % havre, resten pale malt, fingern ut i lufta.
Tenker forøvrig
Centennial 20g @FWH
Mosaic 30g @15 min
Citra 15g @5 min
Centennial 15g @5 min
Centennial og mosaic til tørrhumling, 30g hver
Total IBU 42, IBS/SG 0.72
Gjerne innspill på dette også. Typene er delvis bassert på hva som ligger i fryseren
Tenker forøvrig
Centennial 20g @FWH
Mosaic 30g @15 min
Citra 15g @5 min
Centennial 15g @5 min
Centennial og mosaic til tørrhumling, 30g hver
Total IBU 42, IBS/SG 0.72
Gjerne innspill på dette også. Typene er delvis bassert på hva som ligger i fryseren
Sist redigert: