Bilder gjør ofte det... [emoji14]
Takker så mye..!
Men blir det ikke jækla masse dilldall med å kople om slanger osv, hver gang..?
Antar jeg bare får bite i det sure eplet og kjøpe meg en kopling som jeg bare bruker til tapping..
Det er kanskje det "folk flest" gjør..? [emoji848][emoji6]
Bilder gjør ofte det... [emoji14]
Takker så mye..!
Men blir det ikke jækla masse dilldall med å kople om slanger osv, hver gang..?
Antar jeg bare får bite i det sure eplet og kjøpe meg en kopling som jeg bare bruker til tapping..
Det er kanskje det "folk flest" gjør..? [emoji848][emoji6]
Begynner å innse det etter at jeg fikk meg noen fat.. Øllet er bedre, spesielt over tid - og så slipper man alt arbeidet med hver jævla flaske..!! [emoji5]
Eg har ikkje gått til innkjøp av fat enda. Men eg har alltid vært skeptisk til trangskarbonert øl. Alltid fått hodepine av dispenser øl på pubben (ja ikkje av mengden men sjølv etter ein halvliter). Er er det at ølet er overkarbonert som er grunnen til hodepinen eller er det at det er tvangskarbonert som er grunnen?
Eg har ikkje gått til innkjøp av fat enda. Men eg har alltid vært skeptisk til trangskarbonert øl. Alltid fått hodepine av dispenser øl på pubben (ja ikkje av mengden men sjølv etter ein halvliter). Er er det at ølet er overkarbonert som er grunnen til hodepinen eller er det at det er tvangskarbonert som er grunnen?
Det er vel ikke så lett å se at det skulle være noen av delene. Co2 er co2, og om du tåler flaskekarbonert belgisk og bitter like bra skulle ikke karboneringsgrad være en greie heller.
Det er vel ikke så lett å se at det skulle være noen av delene. Co2 er co2, og om du tåler flaskekarbonert belgisk og bitter like bra skulle ikke karboneringsgrad være en greie heller.
Eg har ikkje gått til innkjøp av fat enda. Men eg har alltid vært skeptisk til trangskarbonert øl. Alltid fått hodepine av dispenser øl på pubben (ja ikkje av mengden men sjølv etter ein halvliter). Er er det at ølet er overkarbonert som er grunnen til hodepinen eller er det at det er tvangskarbonert som er grunnen?
Det er svært mange produksjonsforskjeller mellom industriØL og hjemmebrygg. Det ville ha vært underlig om det var pga hvordan CO2 ble laget som utgjorde den utløsende forskjellen.
Du kan jo teste ved å drikke tvangskarbonert hjemmebrygg. Tåler du ikke det, kan du ha rett...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.