Neste års juleøl (2025)

Pål Heide Kielland

Norbrygg-medlem
Spekulerer på å øppe geimet med neste års juleøl. Lurer på om det vil fungere med en pastry med skumnisser. Vil tro det blir som å tilsette marshmallows. Noen med erfaring med slikt? Vil det fungere best med nissene i slutten av kok eller å tørrnisse etter hovedgjæring? Blir vel et salig kliss uansett
 
Spekulerer på å øppe geimet med neste års juleøl. Lurer på om det vil fungere med en pastry med skumnisser. Vil tro det blir som å tilsette marshmallows. Noen med erfaring med slikt? Vil det fungere best med nissene i slutten av kok eller å tørrnisse etter hovedgjæring? Blir vel et salig kliss uansett
Det er en av de suverent mest motbydelige øl-ideene jeg har sett :p;). Kjør på!
 
Spekulerer på å øppe geimet med neste års juleøl. Lurer på om det vil fungere med en pastry med skumnisser. Vil tro det blir som å tilsette marshmallows. Noen med erfaring med slikt? Vil det fungere best med nissene i slutten av kok eller å tørrnisse etter hovedgjæring? Blir vel et salig kliss uansett
Kjør på med skumnisser sier jeg.
Kanskje ikke lage 20 liter , men en 10 liters batch. Snakker av erfaring med en firkløver, vannlilje, anis stout. Artig øl, men det tar sin tid å drikke det opp.
 
Kjør på med skumnisser sier jeg.
Kanskje ikke lage 20 liter , men en 10 liters batch. Snakker av erfaring med en firkløver, vannlilje, anis stout. Artig øl, men det tar sin tid å drikke det opp.
Alt øl du ikke angrer på at du ikke brygga en dobbel batch av, er av det onde;).
 
Tilbake
Topp