Nesten 13 timer mesk. er det seriøst ment ?

På mitt system hadde jeg brukt høyere temperatur. Jeg ønsker litt restsødme i den type øl.

I går oppdaget jeg at den hadde flokkulert kraftig, null aktivitet i gjærlåsen og nede på 1.019 allerede fra 1.083 på kun 6 dager.
Så ingenting å si på arbeidslysten. Ikke helt fornøyd med aroman dog. Maltsmaken var fin både før og etter gjæring så det er nok noe gjærrelatert
Starta lavt på 17 C og latt den stige ca. 1 grad per dag til 21 C
Hvordan er den til å karbonere, bør kanskje likevel ikke vente for lenge med å flaske?
 
Sist redigert:
I går oppdaget jeg at den hadde flokkulert kraftig, null aktivitet i gjærlåsen og nede på 1.019 allerede fra 1.083 på kun 6 dager.
Så ingenting å si på arbeidslysten. Ikke helt fornøyd med aroman dog. Maltsmaken var fin både før og etter gjæring så det er nok noe gjærrelatert
Starta lavt på 17 C og latt den stige ca. 1 grad per dag til 21 C
Hvordan er den til å karbonere, bør kanskje likevel ikke vente for lenge med å flaske?
Nottingham? Den sedimenter godt, så vil nok ikke vente for lenge om du skal karbonere naturlig. Har ikke hatt problemer med å la stå i 14 dager.
 
Tilbake
Topp