[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Blut und Weizen
Øltype: J. Weizen/weissbier
Antall poeng i konkurransen: 42,33 av 50
OG: 1.048
FG: 1.011
Beregnet bitter: 13 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
2500 gram pilsnermalt
2500 gram hvetemalt
Meskeskjema
20 min 50 ºC
40 min 60 ºC
40 min 70 ºC
Humle
40 gram Hallertauer 2,7 % alfa pellets koketid 60 min
Koketid
Total koketid vørter: ? min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3068 flytende 1 l starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 18 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 18 ºC
Lagring 30 dager ved 10 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 04.03.2006
Tappedato: 20.03.2006
Kommentar: Brukte en dekoksjon til å nå mashout-temp.[/size][/tt]
Navn på brygget: Blut und Weizen
Øltype: J. Weizen/weissbier
Antall poeng i konkurransen: 42,33 av 50
OG: 1.048
FG: 1.011
Beregnet bitter: 13 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
2500 gram pilsnermalt
2500 gram hvetemalt
Meskeskjema
20 min 50 ºC
40 min 60 ºC
40 min 70 ºC
Humle
40 gram Hallertauer 2,7 % alfa pellets koketid 60 min
Koketid
Total koketid vørter: ? min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3068 flytende 1 l starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 18 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 18 ºC
Lagring 30 dager ved 10 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 04.03.2006
Tappedato: 20.03.2006
Kommentar: Brukte en dekoksjon til å nå mashout-temp.[/size][/tt]