NM 06 LL1 - Norsk Pils - Joakim Ruud

Du kan vel evt justere opp mengden slik at det tilsvarer 4%.
Leser på nettet at Hobbybryggeren har Saaz med A4.4%
 
Hei. Har hatt denne til gjæring nå i 30 dager på 10 grader. Skal jeg nå flaske å ha i romtemp før jeg fortsetter med lagring/modning?
 
Hei. Jeg er helt ny i hjemmebrygging og har lyst til at dette skal være mitt første brygg!
Men jeg forstår ikke helt fremgangsmåten. Hvor mye vann skal brukes til meskingen og hvor mye vann skal jeg skylle med?
 
Hei. Jeg er helt ny i hjemmebrygging og har lyst til at dette skal være mitt første brygg!
Men jeg forstår ikke helt fremgangsmåten. Hvor mye vann skal brukes til meskingen og hvor mye vann skal jeg skylle med?

Alt ettersom hva slags oppsett du har så kan du ha som utgangspunkt 2.5L/Kg til mesking, og skylle til du når preboil-volumet du vil ha.
 
[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bragepilsen
.....
Meskeskjema
40 min 60 gr C
40 min 70 gr C

......
[/size][/tt]

Fulgte dere dette meskeskjemaet? Ser andre oppskrifter opererer med 64-65 gr C i ca 60 min og 77-78 i 15 min?

Hvordan ble den med 34/70?

Noen som har tanker om å prøve denne med Mangrove Jack's Bohemian Lager
 
Tilbake
Topp