1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 06 LL1 - Norsk Pils - Joakim Ruud

En tråd i 'Lys lager' startet av Webmaster, 6 Apr 2007.

  1. BTTjelta

    BTTjelta
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Sandnes
    Minst en uke til vil jeg si! Jeg lar alltid mine lagere stå i ca 4 uker.
     
  2. fredda89

    fredda89
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hei.
    Blir det stor forskjell hvis jeg kjøper saaz pellets med 3% alfa? Finner ingen med 4% :/
     
  3. Forvirret

    Forvirret
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bømlo
    Du kan vel evt justere opp mengden slik at det tilsvarer 4%.
    Leser på nettet at Hobbybryggeren har Saaz med A4.4%
     
  4. Morty2k

    Morty2k
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Mo i Rana
    Hei. Har hatt denne til gjæring nå i 30 dager på 10 grader. Skal jeg nå flaske å ha i romtemp før jeg fortsetter med lagring/modning?
     
  5. fredda89

    fredda89
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hei. Jeg er helt ny i hjemmebrygging og har lyst til at dette skal være mitt første brygg!
    Men jeg forstår ikke helt fremgangsmåten. Hvor mye vann skal brukes til meskingen og hvor mye vann skal jeg skylle med?
     
  6. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Alt ettersom hva slags oppsett du har så kan du ha som utgangspunkt 2.5L/Kg til mesking, og skylle til du når preboil-volumet du vil ha.
     
    fredda89 liker dette.
  7. Hansern

    Hansern
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Fulgte dere dette meskeskjemaet? Ser andre oppskrifter opererer med 64-65 gr C i ca 60 min og 77-78 i 15 min?

    Hvordan ble den med 34/70?

    Noen som har tanker om å prøve denne med Mangrove Jack's Bohemian Lager
     

Del denne siden