[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Andrimne English Stout
Øltype: X. Engelsk Stout
Antall poeng i konkurransen: 40 av 50
OG: 1052
FG: 1017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 39 IBU
Vørtermengde: 23,0 l
Sluttvolum: 21,5 l
Malt & sukker
3100 gram 67,4 % Castle pale malt ? EBC
500 gram 10,9 % Weyermann hvetemalt ? EBC
500 gram 10,9 % Muntons crystal malt ? EBC
250 gram 5,4 % Muntons chocolate malt ? EBC
250 gram 5,4 % Muntons black malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 66 ºC
Humle
45 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 90 min
20 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 15 min
30 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1318, 1 l gjærstarter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 6 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 20 ºC
lagring 90 dager ved 15 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 29.10.2006
Tappedato: 14.11.2006
Kommentar: 100 g farin til priming[/size][/tt]
Navn på brygget: Andrimne English Stout
Øltype: X. Engelsk Stout
Antall poeng i konkurransen: 40 av 50
OG: 1052
FG: 1017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 39 IBU
Vørtermengde: 23,0 l
Sluttvolum: 21,5 l
Malt & sukker
3100 gram 67,4 % Castle pale malt ? EBC
500 gram 10,9 % Weyermann hvetemalt ? EBC
500 gram 10,9 % Muntons crystal malt ? EBC
250 gram 5,4 % Muntons chocolate malt ? EBC
250 gram 5,4 % Muntons black malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 66 ºC
Humle
45 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 90 min
20 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 15 min
30 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1318, 1 l gjærstarter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 6 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 20 ºC
lagring 90 dager ved 15 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 29.10.2006
Tappedato: 14.11.2006
Kommentar: 100 g farin til priming[/size][/tt]