[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Buckhaugens American Czech
Øltype: Tsjekkisk pils
Antall poeng i konkurransen: 30,33 av 50
OG: 1,052
FG: 1,013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 22 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
5000 gram 100 % Pilsnermalt EBC
Vann
8 l til innmesking
? l til skylling
Meskeskjema
40 min 61,5 °C
35 min 67,5 °C
90 min 71,5 °C
Humle
80 gram Saaz Pellet 2,7 %-alfa 70 min
15 gram Saaz Pellet 2,7 %-alfa 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2035 American Lager Flytende 1 l
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 35 dager ved 5 °C
Modning/sekundærgjæring 60 dager ved 8 °C
Lagring 200 dager ved 5 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 9.03.2007
Tappedato: 14.04.2007
Kommentar: Usikker på fargeangivelse i ECB, beklager denne mangel.[/tt]
Navn på brygget: Buckhaugens American Czech
Øltype: Tsjekkisk pils
Antall poeng i konkurransen: 30,33 av 50
OG: 1,052
FG: 1,013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 22 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
5000 gram 100 % Pilsnermalt EBC
Vann
8 l til innmesking
? l til skylling
Meskeskjema
40 min 61,5 °C
35 min 67,5 °C
90 min 71,5 °C
Humle
80 gram Saaz Pellet 2,7 %-alfa 70 min
15 gram Saaz Pellet 2,7 %-alfa 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2035 American Lager Flytende 1 l
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 35 dager ved 5 °C
Modning/sekundærgjæring 60 dager ved 8 °C
Lagring 200 dager ved 5 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 9.03.2007
Tappedato: 14.04.2007
Kommentar: Usikker på fargeangivelse i ECB, beklager denne mangel.[/tt]