[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Hake`s Stout
Kode: Nam 007
Hovedklasse: 4. Mørk ale
Øltype: 4.H. Foreign stout
Antall poeng i konkurransen: 41,33 av 50
OG: 1052
FG: 1012
Vørtermengde: 36 l
Sluttvolum: 26 l
Malt & sukker
6000 gram Pale Ale Malt EBC
700 gram Lys Cara Malt EBC
700 gram Sjoko Malt EBC
700 gram Roasted Barley EBC
Vann
20 l til innmesking
25 l til skylling
Meskeskjema
60 min 67 °C
Humle
55 gram East Kent Golding Hel 4,8 %-alfa 60 min
40 gram East Kent Golding Hel 4,8 %-alfa 20 min
30 gram East Kent Golding Hel 4,8 %-alfa 5 min
Krydder og andre tilsetninger
13 gram Irish Moss koketid 20 min
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1084 Irish Ale Flytende
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 9 dager ved 23 grader
Modning/sekundærgjæring: 14 dager ved 23 grader
Lagring: 70 dager ved 2 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 27.11.2009
Tappedato: 6.12.2009
Kommentar: Tilsatt 2 sukkerbiter pr. flaske til sekundærgjæring.[/tt]
Navn på brygget: Hake`s Stout
Kode: Nam 007
Hovedklasse: 4. Mørk ale
Øltype: 4.H. Foreign stout
Antall poeng i konkurransen: 41,33 av 50
OG: 1052
FG: 1012
Vørtermengde: 36 l
Sluttvolum: 26 l
Malt & sukker
6000 gram Pale Ale Malt EBC
700 gram Lys Cara Malt EBC
700 gram Sjoko Malt EBC
700 gram Roasted Barley EBC
Vann
20 l til innmesking
25 l til skylling
Meskeskjema
60 min 67 °C
Humle
55 gram East Kent Golding Hel 4,8 %-alfa 60 min
40 gram East Kent Golding Hel 4,8 %-alfa 20 min
30 gram East Kent Golding Hel 4,8 %-alfa 5 min
Krydder og andre tilsetninger
13 gram Irish Moss koketid 20 min
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1084 Irish Ale Flytende
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 9 dager ved 23 grader
Modning/sekundærgjæring: 14 dager ved 23 grader
Lagring: 70 dager ved 2 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 27.11.2009
Tappedato: 6.12.2009
Kommentar: Tilsatt 2 sukkerbiter pr. flaske til sekundærgjæring.[/tt]