1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 10 PS1 - Hake's Stout - Jon Sandvik (Hakadal)

En tråd i 'Mørk ale' startet av Webmaster, 28 Apr 2010.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Hake`s Stout
    Kode: Nam 007
    Hovedklasse: 4. Mørk ale
    Øltype: 4.H. Foreign stout
    Antall poeng i konkurransen: 41,33 av 50
    OG: 1052
    FG: 1012
    Vørtermengde: 36 l
    Sluttvolum:  26 l

    Malt & sukker
    6000 gram Pale Ale Malt  EBC
    700 gram Lys Cara Malt  EBC
    700 gram Sjoko Malt    EBC
    700 gram Roasted Barley EBC

    Vann
    20 l til innmesking
    25 l til skylling

    Meskeskjema
    60 min 67 °C

    Humle
    55 gram East Kent Golding Hel 4,8 %-alfa 60 min
    40 gram East Kent Golding Hel 4,8 %-alfa 20 min
    30 gram East Kent Golding Hel 4,8 %-alfa  5 min

    Krydder og andre tilsetninger
    13 gram Irish Moss koketid 20 min

    Koketid
    Total koketid vørter: 70 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1084 Irish Ale Flytende

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring:    9 dager ved 23 grader
    Modning/sekundærgjæring: 14 dager ved 23 grader
    Lagring:                70 dager ved  2 grader

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Naturlig
    Bryggedato: 27.11.2009
    Tappedato:  6.12.2009

    Kommentar: Tilsatt 2 sukkerbiter pr. flaske til sekundærgjæring.[/tt]
     

Del denne siden