[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Summertime (Lett hveteøl)
Øltype: E. Weißbier
Antall poeng i konkurransen: 37 av 50
OG: 1.032
FG: ingen info
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: 12,5 l
Malt & sukker
800 gram 43,2 % pilsnermalt ? EBC
700 gram 37,8 % münchenermalt ? EBC
350 gram 18,9 % hvetemalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
20 gram Saaz 2,6 % alfa hel koketid 60/10 min
5 gram Hallertau 4,0 % alfa hel koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
5 gram pomeransskall koketid ? min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Den Arsegan tørrgjær
Gjæringstemperatur og -tid
ingen info
Øvrig informasjon
ingen ingo
Kommentar: Tatt i betraktning at pomeransskall be brukt, og forholdsvis lite hvetemalt kunne dette ølet også ha stått i kategori 'Witbier' [/size][/tt]
Navn på brygget: Summertime (Lett hveteøl)
Øltype: E. Weißbier
Antall poeng i konkurransen: 37 av 50
OG: 1.032
FG: ingen info
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: 12,5 l
Malt & sukker
800 gram 43,2 % pilsnermalt ? EBC
700 gram 37,8 % münchenermalt ? EBC
350 gram 18,9 % hvetemalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
20 gram Saaz 2,6 % alfa hel koketid 60/10 min
5 gram Hallertau 4,0 % alfa hel koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
5 gram pomeransskall koketid ? min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Den Arsegan tørrgjær
Gjæringstemperatur og -tid
ingen info
Øvrig informasjon
ingen ingo
Kommentar: Tatt i betraktning at pomeransskall be brukt, og forholdsvis lite hvetemalt kunne dette ølet også ha stått i kategori 'Witbier' [/size][/tt]