1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Noe aktivitet i Lillehammer

En tråd i 'Mjøsregionen Bryggerlaug' startet av gravid, 6 Mai 2016.

 1. gravid

  gravid
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Lillehammer
  Hei, jeg har nettopp flyttet til Lillehammer i forbindelse med jobb, og måtte etterlate ølbryggingen på gamle staden. Leiligheten her har ikke stor nok plass til slike aktiviteter, men jeg håper å kunne finne en plass med rom for litt brygging.

  Er det noen bryggeklubber eller slikt her i Lillehammer som trenger nye medlemmer? Eller bare noen som sitter alene i garasjen og stirrer på en kokende gryte, som vil ha selskap?

  Jeg har en forkjærlighet for belgisk ølkunst, friske humlerike ale, øl svarte som natta og surøl. Ja i grunn alt så lenge det er godt laget.

  Erfaringsmessig har jeg har kanskje en 20 brygg under beltet og er autorisert øldommer fra Norbrygg.

  Jeg liker godt å prøve nye ideer og oppskrifter, og samme hvor godt brygget ble har det kun skjedd en gang at vi laget samme oppskrift to ganger. (alle oppskriftene var ikke stor suksess skal sies, men vi lærte noe (slik som granskudd i pale ale, blir lite kullsyre av den oljen gitt))

  Gi gjerne en lyd om trenger noen å brygge med.

  mvh
   
  dagwayne liker dette.
 2. tonylo

  tonylo
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
 3. dagwayne

  dagwayne
  Expand Collapse
  Registrert bruker


  Hei. Vi er en gjeng som, kanskje ikke er så veldig aktive, men vi brygger endel, og deler aerfaringen i egen facebookgruppe "den bitre lort". Du kan jo invitere deg som medlem, så kan jeg akseptere deg.
   

Del denne siden