Noen som har en oppskrift på Tomahawk single hop IPA?

Er på jakt etter en oppskrift som kan ligne på Mikellers Tomahawk Single Hop IPA. Noen som har noen tips?
 
Har hatt denne loggende, men ikke testet den enda. Så humler du vel på 60,15 og 1 min. Mengde iht til ønsket IBU. Ingen tørrhumling trodde jeg. Lykke til!

Single Hop Series

Style: American IPA OG: 1.070
Type: All Grain FG: 1.018
Rating: 0.0 ABV: 6.81 %
Calories: 229 IBU's: 0.00
Efficiency: 70 % Boil Size: 23.18 L
Color:  14.2 EBC  Batch Size: 20.00 L
Preboil OG: 1.066 Boil Time: 60 minutes

Fermentation Steps
Name Days / Temp
(none)

Grains & Adjuncts
Amount Percentage Name Time Gravity
5.00 kg 68.97 % Pilsner (2 Row) UK 60 mins 1.036
0.75 kg 10.34 % Fawcett Caramalt 60 mins 1.034
0.75 kg 10.34 % Oats, Flaked 60 mins 1.037
0.75 kg 10.34 % Munich Malt 60 mins 1.037

Hops
Amount IBU's Name Time AA %
(none)

Yeasts
Amount Name Laboratory / ID
2.00 pkg American Ale Wyeast Labs 1056

Additions
(none)

Mash Profile
Medium Body Infusion 60 min @ 67.8°C
Add 19.98 L ( 2.61 L/kg ) water @ 77.7°C
Mashout 10 min @ 76.7°C
Heat to 76.7°C over 2 mins
Sparge
Sparge 14.03 L of 76.7°C water over 60 mins

Carbonation
(none)

Notes
1 pkg Wyeast
1 pkg White Labs 099

www.iBrewMaster.com Version: 1.536



Vennlig hilsen
Anders Reve
 
Ikke bare det, men brygget med hell en meget god Single Malt Tomahawk IPA ifjor
Kun Pale malt og Tomahawk/Columbus/Zeus ved 60 min som bitterhumle, og i WP

ihøst brygget jeg en veldig god Imp Stout med kun Tomahawk/Columbus/Zeus ved 60 min som bitterhumle, og i WP,
bare synd at den endte opp for søt og forløpig flat

Ellers kan du jo gjøre som Mikkeller og MagneFV foreslo og tilsette like deler humle ved 60, 15, 5 og dry
 
Tilbake
Topp