Noen spørsmål om Gjæringskap og brygging i garasje

Jeg har tenkt og sette Gjæringskjøleskapet tilkoblet en Stc-1000 i garasjen, men i garasjen som jeg har danner det seg mugg på noen av veggen, siden den er uisolert.
Så det jeg lurte på, er om det har noe skadevirkning på ølet som skal stå i kjøleskapet og gjære året rundt? Og på bryggingen som skal gjøres der? Eller er det bare og kjøre på?
 
Har du mugg på veggene i garasjen bør du vel fikse dette før du gjør noe annet :jaha:
Uisolert garasje skal ikke ha mugg. Ikke isolert heller. Tror nok du må sjekke ventilasjon/div....
 
Høres ut som garasjen min :)
Øllet er beskyttet av dunk og co2. Hvitevarene mine klarer seg også overraskende bra i kulda. Kjør på!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 
magne1972 skrev:
Har du mugg på veggene i garasjen bør du vel fikse dette før du gjør noe annet :jaha:
Uisolert garasje skal ikke ha mugg. Ikke isolert heller. Tror nok du må sjekke ventilasjon/div....

Tenkte mest på bryggingen nå jeg. Gammelt hus fra 1976, ny fiber duk og beslag  over betong dekket  koster mer enn  mange brygg. Det blir oppdatert når økonomien tilsier det.
 
Tilbake
Topp