FrodeSy
Norbrygg-medlem
Prøvde meg først med eit innlegg i eksisterande tråd der oppskrifta frå boka Ølbrygging fra hånd til munn var publisert. Men utan respons så langt, så tenkte eg prøve med ny tråd. Den eksisterande tråden var "nokre år" gamal.
Maltmengdene i denne oppskrifta som var publisert i boka "Ølbrygging fra hånd til munn" var feil, men vart justert her. I oppskrifta er det oppgitt pale crystal, amber og brown malt. Er det nokon som veit kva produsent og rougly ebc som Nøgne Ø brukar i brown alen? Ut frå smaken så tenker eg Thomas Fawcett for amber og brown, men håper nokon kan bekrefte eller avkrefte og supplere med riktig info.
Maltmengdene i denne oppskrifta som var publisert i boka "Ølbrygging fra hånd til munn" var feil, men vart justert her. I oppskrifta er det oppgitt pale crystal, amber og brown malt. Er det nokon som veit kva produsent og rougly ebc som Nøgne Ø brukar i brown alen? Ut frå smaken så tenker eg Thomas Fawcett for amber og brown, men håper nokon kan bekrefte eller avkrefte og supplere med riktig info.