Nordmørske hjemmebryggere,

Robert JG

Norbrygg-medlem
ÅRLIG TREFF FOR HJEMMEBRYGGERE PÅ NERSETRA - AURE

Hei alle hjemmebryggere både i Møre og Romsdal og i søre Sør Trøndelag - vi har nå booket Nersetra fra Kristiansund og Nordmøre Turisteforening 12. og 13. oktober.
Dette blir en sedvanlig inspirasjonshelg - med faglige innlegg og en proff foredragsholder fra Klostergården Håndbryggeri på Tautra. Vi har fått Jørn Gunnarssen Anderssen som innleder og dommer på medbrakt øl som ønskes vurdert.

Nersetra nås med bil - og ligger i Aure kommune - og drives av KNT -->http://www.kntur.no/  her må du bla deg frem til riktig "hytte".

Tradisjonen tro går arrangments ansvaret på rundtur mellom hjemmebryggerne - og i år er det Blaa Rand Bryggeri fra Averøy som er kontaktleddet.
Helga er åpen for alle - og det er en fin miks av unge og gamle, erfarne og nybegynnere. Vi på Blaa Rand er et godt ekspempel på nybegynnere, da vi startet i 2011 med planleggingen og hadde vårt første brygg i fjor høst.

Vi må nå forhåndsregistrere interessen - vær vennlig og send en epost til ;  rjgiske@online.no  - kostnaden blir basert på selvkost, vi må ha litt for maten vi kjøper inn - og litt for leie av setra, ellers ikke noe påslag.  Vi gleder oss til å møte enda flere entusiater. ;D
 
Topp