Norgesmesterskapet 2021

gustavf

Administrator
NM i hjemmebrygging kommer til å bli gjennomført i 2021, men dessverre utsatt i forhold til tidligere år.

Tidsplanen er foreløpig uklar, men det blir senere innlevering enn vanlig. Vi ønsker å utsette bedømming til senere på året, for å redusere muligheta for at koronarestriksjoner gjør dømming vanskelig. Sannsynligvis blir også festmiddagen på landsmøtet, der vi har hatt premieutdeling, avlyst til neste år.

Typedefinisjonene kommer til å bli revidert framover, og det er litt uklart akkurat hvor langt den jobben kommer før NM. Målet er ikke å endre definisjonene, men å gjøre dem tydeligere og enklere å forholde seg til, så det bør i utgangspunktet ikke være veldig avgjørende for de som deltar.

(Informasjon om dette kommer også i neste nyhetsbrev.)
 
NM i hjemmebrygging kommer til å bli gjennomført i 2021, men dessverre utsatt i forhold til tidligere år.

Tidsplanen er foreløpig uklar, men det blir senere innlevering enn vanlig. Vi ønsker å utsette bedømming til senere på året, for å redusere muligheta for at koronarestriksjoner gjør dømming vanskelig. Sannsynligvis blir også festmiddagen på landsmøtet, der vi har hatt premieutdeling, avlyst til neste år.

Typedefinisjonene kommer til å bli revidert framover, og det er litt uklart akkurat hvor langt den jobben kommer før NM. Målet er ikke å endre definisjonene, men å gjøre dem tydeligere og enklere å forholde seg til, så det bør i utgangspunktet ikke være veldig avgjørende for de som deltar.

(Informasjon om dette kommer også i neste nyhetsbrev.)
Takk for informasjon! Dette virker jo fornuftig …

Usikker på om dette er rett adresse, men umiddelbar tanke jeg fikk var at jeg har inntrykk av at flere er i gang med å brygge lagere også tiltenkt NM (meg selv inkludert). Siden Norbrygg Oslo har tradisjon for å arrangere lager-mesterskap på vårparten kunne det kanskje være en idé å fremskynde dette? Både med tanke på timing med når NM vil bli arrangert, men også med tanke på de lagerne som etterhvert "forventningsfullt ligger og venter" ;).

Jeg vet ikke om dette er en gjennomførbar tanke, men logistikken med et slikt fylkesmesterskap er i hvert fall betraktelig mindre antar jeg … Også et fint intensiv til andre fylkeslag som kunne tenkt seg å gjøre det samme. For meg er disse fylkesmesterskapene gode tiltak som hjelper meg til å utforske nye stilarter i bryggingen min!

Uansett bare en tanke som slo meg da jeg leste innlegget :).
 
Sist redigert:
Forståelig nok. Regner med det blir informert i god tid i forkant, så vi rekker brygge det som brygges skal?
 
Ser at Norbrygg skal åpne for påmelding NM 2021 nå i august (men ser fremdeles ikke ut som at dette er åpnet?) og det er leveringsfrist i utgangen av september. Det er kanskje gitt, men er det slik at i NM kan man velge fritt blant alle Norbryggs klasser? Begynner å bli litt travelt dersom det er en begrensning i typer som man ikke allerede har :eek:
 
Ser at Norbrygg skal åpne for påmelding NM 2021 nå i august (men ser fremdeles ikke ut som at dette er åpnet?) og det er leveringsfrist i utgangen av september. Det er kanskje gitt, men er det slik at i NM kan man velge fritt blant alle Norbryggs klasser? Begynner å bli litt travelt dersom det er en begrensning i typer som man ikke allerede har :eek:
Hei

Du kan levere i alle klasser som tidligere NM

Mvh Frode
 
Påmelding kommer til å åpne neste uke og frist for innlevering 22. september. Mer informasjon kommer på nettsider. mail og andre kanaler når vi får avklart alt (sannsynligvis i løpet av et par dager).

Det kommer til å bli noen endringer fra i fjor:
  • Oppskrift skal ikke fylles inn ved påmelding, men du må sende inn oppskrift på forespørsel. Dette gjelder alle som kommer til finale eller på annen måte premieres. Dersom du ikke sender inn oppskrift på forespørsel, vil ølet ditt bli diskvalifisert.
  • Det skal fortsatt sendes inn 2x0,5 liter i nøytrale flasker eller bokser (samme som i fjor) og de som blir norgesmestre må sende inn til kåring av årets hjemmebrygger i tillegg.
  • Konkurransellassene vil bli oppdatert og i størst mulig grad følge typedefinisjonsnumrene. Egen klasse for juleøl, ettersom NM slås sammen med juleølkonkurransen.
  • Vi regner med at det ikke blir skandinavisk mesterskap i år. Usikker for neste år, men det er mulig årets NM vil kvalifisere til neste års skandinavisk.
  • Innlevering i Oslo blir noe mer begrenset, da ølmottaket blir på Hadeland hos @Finn Berger .
  • Dommerkomiteen har endret noen typedefinisjoner og disse vil bli gjeldende for NM. Flere typer har fått nye nummer, i tillegg til at klassisk norsk juleøl, amerikansk IPA og mørk, sterk belgisk er skrevet helt om.
 
Påmelding kommer til å åpne neste uke og frist for innlevering 22. september. Mer informasjon kommer på nettsider. mail og andre kanaler når vi får avklart alt (sannsynligvis i løpet av et par dager).

Det kommer til å bli noen endringer fra i fjor:
  • Oppskrift skal ikke fylles inn ved påmelding, men du må sende inn oppskrift på forespørsel. Dette gjelder alle som kommer til finale eller på annen måte premieres. Dersom du ikke sender inn oppskrift på forespørsel, vil ølet ditt bli diskvalifisert.
  • Det skal fortsatt sendes inn 2x0,5 liter i nøytrale flasker eller bokser (samme som i fjor) og de som blir norgesmestre må sende inn til kåring av årets hjemmebrygger i tillegg.
  • Konkurransellassene vil bli oppdatert og i størst mulig grad følge typedefinisjonsnumrene. Egen klasse for juleøl, ettersom NM slås sammen med juleølkonkurransen.
  • Vi regner med at det ikke blir skandinavisk mesterskap i år. Usikker for neste år, men det er mulig årets NM vil kvalifisere til neste års skandinavisk.
  • Innlevering i Oslo blir noe mer begrenset, da ølmottaket blir på Hadeland hos @Finn Berger .
  • Dommerkomiteen har endret noen typedefinisjoner og disse vil bli gjeldende for NM. Flere typer har fått nye nummer, i tillegg til at klassisk norsk juleøl, amerikansk IPA og mørk, sterk belgisk er skrevet helt om.
Ingen begrensninger på antall bidrag?
 
Påmelding kommer til å åpne neste uke og frist for innlevering 22. september. Mer informasjon kommer på nettsider. mail og andre kanaler når vi får avklart alt (sannsynligvis i løpet av et par dager).

Det kommer til å bli noen endringer fra i fjor:
  • Oppskrift skal ikke fylles inn ved påmelding, men du må sende inn oppskrift på forespørsel. Dette gjelder alle som kommer til finale eller på annen måte premieres. Dersom du ikke sender inn oppskrift på forespørsel, vil ølet ditt bli diskvalifisert.
  • Det skal fortsatt sendes inn 2x0,5 liter i nøytrale flasker eller bokser (samme som i fjor) og de som blir norgesmestre må sende inn til kåring av årets hjemmebrygger i tillegg.
  • Konkurransellassene vil bli oppdatert og i størst mulig grad følge typedefinisjonsnumrene. Egen klasse for juleøl, ettersom NM slås sammen med juleølkonkurransen.
  • Vi regner med at det ikke blir skandinavisk mesterskap i år. Usikker for neste år, men det er mulig årets NM vil kvalifisere til neste års skandinavisk.
  • Innlevering i Oslo blir noe mer begrenset, da ølmottaket blir på Hadeland hos @Finn Berger .
  • Dommerkomiteen har endret noen typedefinisjoner og disse vil bli gjeldende for NM. Flere typer har fått nye nummer, i tillegg til at klassisk norsk juleøl, amerikansk IPA og mørk, sterk belgisk er skrevet
 
Hvorfor ikke i Oslo. Har vi ikke lokalet i Drammensveien fordi at ting skal være lettere?
Å hente flaskene på posten er veldig enkelt for meg. Jeg kjører til butikken hjemmefra, og kjører ølet hjem. Det er mye mer tungvint for dem som skal gjøre den jobben i Oslo - og så er det det at noen faktisk må gjøre det. Og de som har gjort det før, fortjente å få avløsning.

Og så er det jo veldig enkelt for meg å få levert ølet mitt, da;).
 
Tilbake
Topp