Vi er en gjeng på 6 stk som skal starte og brygge, og har bestilt følgende utstyrs pakke hos brygging.no:
1 stk Terassebryggeri. 95 liter brutto
1 stk Lærebok i brygging
2 stk 3kw element
2 stk Plug in Termostat
6 stk Gjæringsbøtte 30 liters i næringsmiddelplast
1 stk Bøtte i rustfritt stål, 8 liter
1 stk Flasketappeutstyr
Bortsett fra dette så ser jeg for meg at vi vil trenge noe ytterligere utstyr:
- Gjærings skap med temperatur kontroll. Tenkte her å kjøpe et gammelt kjøleskap eller fryseboks og montere inn en keramisk pære for varme, og bruke STC-1000 for temp. kontroll
- Malt kvern, men hvilken type?
- Pumpe til skylling, hvilken type?
-Kjemikalier for å kunne desinfisere utstyr. Hvilken type?
- Flasker til å tappe ferdig øl på, og kork maskin.
- Tør gjær, eller flytende?
- Noe annet som vi må ha, eller kan være kjekt å ha?
Andre gode råd og tips for nybegynnere uten noe erfaring i brygging?
Mvh Christian
1 stk Terassebryggeri. 95 liter brutto
1 stk Lærebok i brygging
2 stk 3kw element
2 stk Plug in Termostat
6 stk Gjæringsbøtte 30 liters i næringsmiddelplast
1 stk Bøtte i rustfritt stål, 8 liter
1 stk Flasketappeutstyr
Bortsett fra dette så ser jeg for meg at vi vil trenge noe ytterligere utstyr:
- Gjærings skap med temperatur kontroll. Tenkte her å kjøpe et gammelt kjøleskap eller fryseboks og montere inn en keramisk pære for varme, og bruke STC-1000 for temp. kontroll
- Malt kvern, men hvilken type?
- Pumpe til skylling, hvilken type?
-Kjemikalier for å kunne desinfisere utstyr. Hvilken type?
- Flasker til å tappe ferdig øl på, og kork maskin.
- Tør gjær, eller flytende?
- Noe annet som vi må ha, eller kan være kjekt å ha?
Andre gode råd og tips for nybegynnere uten noe erfaring i brygging?
Mvh Christian