Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo 11. august 2022

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre

Bli med på aktiviteter med Norbrygg Oslo i høst​


Innhold i dette nyhetsbrevet:

  • Sosial ølsmakekveld torsdag 1. september
  • Usmakskurs tirsdag 13. september
  • Ølbryggingskonkurranse i september: mørk lager og mørk ale
  • Arrangementer senere i høst

Sommerferien er snart over for de fleste, og vi ser fram til en høst med sosiale og lærerike Norbrygg-arrangementer.


Sosial ølsmakekveld torsdag 1. september​

Vi inviterer til en uformell og sosial kveld i de flotte lokalene vi disponerer i Drammensveien 43. Ta med hjemmebrygg eller noe annet godt drikke, og bli kjent med andre hjemmebryggere i et sosialt og inkluderende miljø. Dersom været tillater det, sitter vi gjerne utendørs. Arrangementet er gratis og åpent for alle, men for å ha kontroll på antall personer i lokalet må vi ha påmelding i Hoopla. Besøk forumtråden for arrangementet dersom du har spørsmål.


Usmakskurs tirsdag 13. september​

Bli en bedre brygger ved å lære å gjenkjenne de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Det neste i rekken av våre populære usmakskurs vil bli avholdt tirsdag 13. september kl. 18.00 i Drammensveien 43. Alle våre usmakskurs ledes av en sertifisert øldommer. Kurset er gratis, men på grunn av høy popularitet er kurset i første omgang forbeholdt de som har medlemskap i Oslo-fylkeslaget. Påmelding i Hoopla.


Ølbryggingskonkurranse i klassene mørk lager og mørk ale​

I år arrangerer vi to hjemmebryggerkonkurranser i regi av Norbrygg Oslo. Vårens konkurranse hadde klassene lys ale og hveteøl som tema. Per Solberg, Morten Sevland og Lars Erik Vingnesengen kapret de tre første plassene og sikret seg med det gavekort på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kr fra vår samarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Vi gratulerer!

I høstens konkurranse er det kategoriene mørk lager og mørk ale det konkurreres i. Det inkluderer 16 ulike ølstiler i henhold til Norbryggs typedefinisjoner, med wienerøl, mørk tsjekkisk lager, brown ale, dark mild og barley wine som noen eksempler. Du kan levere inn dine bidrag i Drammensveien 43 den 21. eller 28. september mellom kl. 16.30 og 18.00. Husk at du må melde deg på først. Flere detaljer finner du i arrangementstråden på forumet, hvor påmeldingslenke også vil bli delt når den er klar.


Arrangementer senere i høst​

Arrangementer senere i høst vil bli presentert nærmere i et senere nyhetsbrev. Husk at du alltid vil finne oppdatert informasjon om arrangementer i regi av Norbrygg Oslo og andre fylkeslag i aktivitetskalenderen på norbrygg.no.

I oktober planlegger vi en ny ølsmakekveld i samarbeid med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, før vår store, årlige happening Klubbmesterskapet finner sted i uke 43 i Drammensveien 43. Sett av fredag 28. oktober allerede nå! Videre planlegger vi et bryggeribesøk vi tror blir populært i november.


Samarbeidspartnere og tilbakemeldinger​

Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder en rekke kurs og arrangementer, inkludert jevnlige ølsmakekvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Se oversikt på laugets Facebook-sider.

Norbrygg er til for medlemmene. Ta kontakt med Oslo-styret på oslo@norbrygg.no dersom du har tilbakemeldinger til oss. Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos mange bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Rabattkodene får du ved å sende sms NORBRYGG STATUS til 2030. Medlemskapet ditt kan du administrere på norbrygg.hypersys.no.


Bryggerhilsen fra styret i Norbrygg Oslo
 
Tilbake
Topp