Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo, 21. september 2018

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Innhold:
  • Resultater fra Oslomesterskapet i pils 2018
  • Nytt «klubbhus» i Oslo
  • Ølsmakekveld med hjemmebrygg 28. september
  • Klubbmesterskap i ølbrygging (publikumskåring) 26. oktober
  • Bryggeribesøk hos Ringnes Brygghus 8. november
  • Usmakskurs 13. november
  • Juleølsmaking?

Resultater fra Oslomesterskapet i pils 2018
Kunngjøring av vinnere, resultater og dommerskjemaer finner du på norbrygg.no. Premieutdelingen vil finne sted på vårt arrangement 26. oktober (se nedenfor), og bryggerne av de tre vinnerølene vil bli invitert til å servere en ny batch under arrangementet Publikums favoritt den 26. januar 2019.


Nytt «klubbhus» i Oslo

Norbrygg har inngått leieavtale for lokaler hos Norsk Kabinforening i Drammensveien 43, sentralt beliggende mellom Solli og Skillebekk. Inngang fra baksiden av bygget. Framover vil mange av Norbrygg Oslos arrangementer avholdes her.


Ølsmakekveld 28. september

Vi inviterer våre medlemmer til å bli med på en ølsmakekveld der vi smaker på hverandres hjemmebrygg. Dette er et sosialt arrangement der vi treffer andre med lidenskap for ølbrygging - både nybegynnere og rutinerte bryggere. Arrangementet avholdes i Drammensveien 43. Les mer og meld deg på her: kurs.oslo.norbrygg.no.


Klubbmesterskap i ølbrygging (publikumskåring) 26. oktober

Dette er siste nyvinning fra Norbrygg Oslo. Vi inviterer hjemmebryggere til å servere øl, og vinnerne kåres med stemmer fra publikum slik vi kjenner det fra arrangementet Publikums favoritt. De tre beste ølene premieres med gavekort fra vår sponsor Ila Hjemmebrygg. Inngangsbilletten koster 100 kr for publikum, og inkluderer gratis mat (kvalitetspølser fra Jacobs). Bryggere som stiller med øl (minimum 8 liter per brygg), slipper naturligvis å betale, og kan også ha med seg én medbrygger/gjest gratis. Arrangementet avholdes i Drammensveien 43. Lokalet tar maks. 70 personer totalt, og det er et krav om Norbrygg-medlemskap for alle som skal delta. Les mer, meld deg på og finn oppdatert informasjon på norbrygg.no.


Bryggeribesøk hos Ringnes Brygghus 8. november

Tidligere har vi besøkt Oslo Mikrobryggeri og St. Hallvard. Denne gangen er turen kommet til Ringnes’ nye mikrobryggeri øverst på Grünerløkka. Det blir omvisning både i bryggeriet og i de ærverdige Ringnes-lokalene. Les mer og meld deg på her: kurs.oslo.norbrygg.no.


Usmakskurs 13. november

Lær hvordan du kan kjenne igjen de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Det siste for i år av våre populære usmakskurs vil bli avholdt tirsdag 13. november i Drammensveien 43. Meld deg på her: kurs.oslo.norbrygg.no.


Juleølsmaking?

Styret vurderer å arrangere en juleølsmaking dersom det er interesse for det. Les mer i en egen tråd på forumet, hvor konklusjonen også vil bli presentert.


Kommunikasjon

I tillegg til våre nyhetsbrev på epost, vil du alltid finne oppdatert oversikt over våre arrangementer på fylkeslagets nettsider. I tillegg kan du holde deg oppdatert og diskutere på fylkesforumet for Oslo. Ris, ros, tips og innspill kan også sendes til styret på oslo@norbrygg.no.

Hilsen styret i Norbrygg Oslo
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp