Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo, august 2019

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Innhold:
  • Bryggeribesøk med ølsmaking hos Sagene Bryggeri 22. august
  • Usmakskurs 5. september
  • Flaskekonkurranse i britisk øl med innleveringsfrist 12. oktober
  • Klubbmesterskapet 12. oktober

Bryggeribesøk med ølsmaking hos Sagene Bryggeri 22. august
Vår rekke med lokale bryggeribesøk fortsetter, og torsdag 22. august har turen kommet til Sagene Bryggeri. Vi får omvisning med bryggerimesteren før vi smaker vi på en rekke ulike brygg. Billetter kan kjøpes her .

Usmakskurs torsdag 5. september
På våre populære usmakskurs lærer du å kjenne igjen mange av de vanligste usmakene vi som hjemmebryggere kan støte på, og hvordan du kan unngå dem. Kursene gjennomføres alltid med kvalifiserte øldommere og er gratis for medlemmer. Arrangementet holdes i Drammensveien 43. Meld deg på her .

Oslomesterskapet i øl fra de britiske øyer - innleveringsfrist 12. oktober
Det er tid for den andre av Norbrygg Oslos to årlige flaskekonkurranser, i samarbeid med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug og Strømmen Hjemmebrygg/Homebrew.no. Vinnerne av Oslomesterskapet i pils/lager fra i vår kan du lese om her . Temaet for høstens flaskekonkurranse er øl fra de britiske øyer. Etter at Ila Hjemmebrygg dessverre måtte legge ned, blir det innlevering i Drammensveien 43 eller per post. De tre beste ølene i konkurransen belønnes med gavekort på hhv. 1500, 1000 og 500 kr hos Strømmen Hjemmebrygg. Du finner mer informasjon og lenke til påmelding på forumet .

Klubbmesterskapet 2019 - lørdag 12. oktober
Vi gjentar fjorårets braksuksess med Klubbmesterskapet. Dette er et uformelt og hyggelig arrangement der publikum stemmer fram kveldens beste øl, slik vi kjenner det fra Norsk Ølfestival (tidligere Publikums favoritt) - bare i litt mindre skala. I år åpner vi også for mjød og cider. Det hele finner sted i lokalene Norbrygg disponerer i Drammensveien 43. Anbefalt mengde for deltagerne er åtte liter (på fat eller flaske), og bryggere slipper inn gratis. I tillegg kan de ta med en medbrygger/venn kostnadsfritt. Vanlig publikumsbillett koster 100 kr for Norbrygg-medlemmer og 200 kr for ikke-medlemmer. Sett av datoen allerede nå. Mer informasjon kommer i egen post på forumet .

Mer informasjon og tilbakemeldinger
Du vil til enhver tid finne en oppdatert oversikt over våre arrangementer på norbrygg.no/oslo . Alle arrangementer vil også bli kunngjort på Oslo-delen av forumet . Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder en rekke kurs og arrangementer. Du finner en oversikt over disse på laugets Facebook-sider . Styret i Norbrygg Oslo ønsker å skape attraktive tilbud og et godt miljø for våre medlemmer. Tilbakemeldinger - ros og ris - kan sendes til oslo@norbrygg.no .

Bryggerhilsen fra styret i Norbrygg Oslo
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp