loebrygg
Norbrygg-medlem
Lå å tenkte på hva slags øl man skulle brygge til Nyttårsaften før jeg sto opp idag
og kom frem til dette
OG: 1.100
IBU: 50 ish
60% Pils
30% hvete
10% lys kandis
Nelson Sauvin
1 g/liter, 30 min
1,6 g/liter, 15 min
2,4 g/liter, 7 min
4 g/liter, 2 min
2,4 g/liter, dry
WLP715 Champagne Yeast
Hva tror dere om det, Single Hop Nelson Suavin Trippel med Champagne gjær?
Hva passer vel bedre til nyttårsaften
og kom frem til dette
OG: 1.100
IBU: 50 ish
60% Pils
30% hvete
10% lys kandis
Nelson Sauvin
1 g/liter, 30 min
1,6 g/liter, 15 min
2,4 g/liter, 7 min
4 g/liter, 2 min
2,4 g/liter, dry
WLP715 Champagne Yeast
Hva tror dere om det, Single Hop Nelson Suavin Trippel med Champagne gjær?
Hva passer vel bedre til nyttårsaften