øl som har stått på gjærdunk i 4 uker

Jeg har helt glemt en Ale på gjærdunken. Den har stått 4 uker for lenge. Skal det by på noen problemer hvis jeg slenger den på fat nå? Vil jeg klare og karbonere med sukker? Eller er ølen ødelagt?

Den har stått på ca 19+ hele tiden
 
Ingen grunn til panikk, bare å tappe. Kan være at du får litt mer gjærsmak på alen, men sannsynligvis har det gåt helt utmerket.
 
Takker for tips :)

Litt for mye jobb i det siste og brukt alt for mye tid på båt og veranda. La merke til 50l dunken som sto i hjørnet når et fat med weisse skulle byttes, så husket jeg det :)
 
Er det mulig å glemme en dunk? 50 liter? Jeg titter på dunken og kjæler med den hver dag!
Du har trolig et mer spennende liv enn meg.....
 
Enig med Stig. Hvordan glemme? Jeg passer mer på dynken min enn jeg gjør med ungene. Før jeg går på jobb. Med en gang etter jobb. Før jeg legger meg. Hadde ikke kona bare hvert så fint følende, sp skulle jeg ha tatt med dunken til sengs. ;-)

Sent fra min GT-N7100 via Tapatalk
 
Tilbake
Topp