Øl til rømmegrøt og spekemat

Har fått forespørsel om jeg kan brygge øl til en familiesammenkost vi skal ha på seinsommeren.
Ølet skal være til middagen som består av tradisjonell rømmegrøt og spekemat.
Lurte i den forbindelse på om noen her har forslag til type øl og oppskrift som vi kunne passe bra til dette?

Mvh
Mads-J
 
Jeg synes det er veldig godt med en stout med litt sødme til risengrynsgrøt, skulle tro det passer greit til rømmegrøt? Litt mer usikker i kombinasjon med spekemat.

Hva med å prøve noen forskjellige kommersielle øl for å finne en øltype som passer?
 
øl til spekemat er jo veldig godt, men til rømmegrøt?
høres ikke ut som en god kombo for min del.
noe litt porter aktig kunne jeg tro kansje kunne funket for min del.
spørs om du burde prøve litt forskjellige øl typer til rømmegrøt før du bestemmer deg.
 
Til rømmegrøt tror jeg faktisk en standard bitter kan fungere fint. Ville prøvd en London Pride og en pakke Fjordland Rømmegrød. :-D
 
simenkvaal skrev:
Til rømmegrøt tror jeg faktisk en standard bitter kan fungere fint. Ville prøvd en London Pride og en pakke Fjordland Rømmegrød. :-D

fjordland rømmegrøt????
har vært med å laget varer for fjordland, det er ikke graut det er stivelse med rømmesmak.
kan da ikke anbefale slikt til folk....
 
Tilbake
Topp