Hei!!
Skal brygge en klassisk Dry Stout i dag og oppdaget at det er første gang siden jeg kjøpte kvern at jeg skal bruke flaket bygg. Forstår det slik at det i utgangspunktet er unødvendig å knuse dette, men skulle gjerne hørt litt erfaringer fra folk.
Ellers er jeg litt usikker på om jeg skal bruke Safale US-05 eller S-04. Med US-05 blir den jo ikke helt klassisk men har mange gode erfaringer med den gjæren. Skulle jo helst brukt fersk gjær men siden bryggingen ble utsatt en god stund føler jeg meg ikke helt trygg på kvaliteten på den jeg har.
Skal brygge en klassisk Dry Stout i dag og oppdaget at det er første gang siden jeg kjøpte kvern at jeg skal bruke flaket bygg. Forstår det slik at det i utgangspunktet er unødvendig å knuse dette, men skulle gjerne hørt litt erfaringer fra folk.
Ellers er jeg litt usikker på om jeg skal bruke Safale US-05 eller S-04. Med US-05 blir den jo ikke helt klassisk men har mange gode erfaringer med den gjæren. Skulle jo helst brukt fersk gjær men siden bryggingen ble utsatt en god stund føler jeg meg ikke helt trygg på kvaliteten på den jeg har.