Det gir mye god aroma, men selve ølsmaken blir borte.
The Indipendent har kåret de 10 beste skandinaviske ølene:
http://www.independent.co.uk/extras...-craft-danish-swedish-norwegian-a7870631.html
Lervig, Nøgne Ø og Aegir er representert.
Vi bruker da steiner hver gang. Riktignok ikke som hovedvarmekilde, men det er veldig moro å se hva som skjer når de glødende steinene går i vørteren.
Mange hjemmebryggere som bruker gjær fra White Labs har opplevd infeksjoner. Kanskje det er tid for et gruppesøksmål?Left Hand saksøker White Labs
https://www.courthousenews.com/brewer-says-bad-yeast-tanked-beer-sales
Eneste kjente infeksjon jeg har hatt, var med WLP013 på en dry stout for noen år siden. Om det var min egen eller White Labs' skyld, det finner jeg nok aldri utMange hjemmebryggere som bruker gjær fra White Labs har opplevd infeksjoner. Kanskje det er tid for et gruppesøksmål?
Høres ut som du har like godt belegg som venstrehåndsgutta. Saksøk! [emoji6]Eneste kjente infeksjon jeg har hatt, var med WLP013 på en dry stout for noen år siden. Om det var min egen eller White Labs' skyld, det finner jeg nok aldri ut
Testen har nok blitt foretatt over en måneds tid. Og de to har nok delt ølene mellom seg.Årets juleøltest i DN.
https://www.dn.no/smak/2017/11/23/1224/Ol/den-store-juleoltesten
Kommentar fra min side. Hvordan kan man på en fornuftig og saklig måte smake 152 (!!!) juleøl? og hvordan kan sisteplassen få så mye som 7/10 poeng?