Om øl i mediene

Men denne var vel fin, fra artikkelen :)

"Porter og staut: De mørke øltypene trives godt i klokkeglass (se glasset til høyre). Grunnen er at det bevarer og frigjører aromaene på en riktig måte. Dette er intense saker som trenger oksygen. Glasset skal ikke holdes på skrått når man skjenker – fordi det er mindre kullsyre i en porter. Hvis man skrår glasset, så får man mindre kullsyre, og her skal man bevare kullsyren. Derfor skal IPA helles rolig midt i glasset for å danne skum."
 
Men denne var vel fin, fra artikkelen :)

"Porter og staut: De mørke øltypene trives godt i klokkeglass (se glasset til høyre). Grunnen er at det bevarer og frigjører aromaene på en riktig måte. Dette er intense saker som trenger oksygen. Glasset skal ikke holdes på skrått når man skjenker – fordi det er mindre kullsyre i en porter. Hvis man skrår glasset, så får man mindre kullsyre, og her skal man bevare kullsyren. Derfor skal IPA helles rolig midt i glasset for å danne skum."

Klassisk Bullshit :)
 
Tilbake
Topp