Jeg kommer til å brygge denne da den har fått litt skryt. Det er en slags Märzen-øl, men jeg forstår bare ikke oppskriften helt. Mannen skriver:
Vienna: 9,4 lbs
Midnight Wheat: 1,75 lbs
Dark Munich: 0
Crystal 60: 0
Melanoid: 0
Carafa II: 0
Jeg husker da jeg leste denne oppskriften at han sa noe om at ølet kunne trengt litt caramalt, carafa, og kanskje litt munich malt. Er dette hans måte å lage huskeliste på så han husker å tilsette disse 0'erne til neste brygg, eller skulle disse også hatt tall? kanskje ikke så enkelt å si. Ølet hadde visst blitt jævla godt, kan det ha vært vienna+hvete alene da tro? Brygget er tilegnet en 25L produksjon.
Vienna: 9,4 lbs
Midnight Wheat: 1,75 lbs
Dark Munich: 0
Crystal 60: 0
Melanoid: 0
Carafa II: 0
Jeg husker da jeg leste denne oppskriften at han sa noe om at ølet kunne trengt litt caramalt, carafa, og kanskje litt munich malt. Er dette hans måte å lage huskeliste på så han husker å tilsette disse 0'erne til neste brygg, eller skulle disse også hatt tall? kanskje ikke så enkelt å si. Ølet hadde visst blitt jævla godt, kan det ha vært vienna+hvete alene da tro? Brygget er tilegnet en 25L produksjon.