Hei, er det nokon som har litt innside info om dette ølet. Tenkjer då spesielt på gjærtype og temperaturar både på gjæring og mesk.
Det er har av info til no er:
Basismalt: pilsner
Spesialmalt: acid, kveite, cara, munchener og sjokolade
Bitterhumle: Northern Brewer
Aroma: EKG
ABV: 6%
Bitterheit: 32 IBU
OG: 12,6 Plato
Lurer og litt på andelen av malt-typane og kor mykje aroma humle ein bør bruke pr.liter.
Det er har av info til no er:
Basismalt: pilsner
Spesialmalt: acid, kveite, cara, munchener og sjokolade
Bitterhumle: Northern Brewer
Aroma: EKG
ABV: 6%
Bitterheit: 32 IBU
OG: 12,6 Plato
Lurer og litt på andelen av malt-typane og kor mykje aroma humle ein bør bruke pr.liter.