Sendte mail til NØ.
Her er svaret
Hei
Denne oppskriften tror jeg ikke vi har sluppet enda.
Det er dog ikke så vanskelig:
Basismalt er Maris Otter.
Men her bruker vi også hvetemalt og munichmalt og umaltet havre. Ca 10 % av hver.
Crystal også.
Og svart malt og roasted barley og sjokolademalt.
Humle til 75 IBU
Litt mer humle på 15 minutter.
Og så trenger du en nøytral gjær. Vi bruker WLP007.
Dette står på hjemmesiden deres
IMPERIAL STOUT 23°P 22 IBU 9% alc/vol
We think the Russian tsar would have liked his stout this way. A dark, rich ale in which a generous sweetness with roasted malt bitterness. Great with vanilla ice cream or dark chocolate.
Recommended serving temperature 10°C/50°F.
Ingredients: Maris Otter, Munich, roasted barley, oat, black, and chocolate malt, Columbus and Crystal hops, English ale yeast, and our local Grimstad water.
Er det noen som klarer å lage en clone utav disse dataene