Oppskrift Nøgne Ø Imperial Stout

men spørrs om jeg ikke får problemer med karbonisering på nok en Imperial Stout med 007 når jeg ikke har mulighet til å tvangskarbonisere
 
Finner ikke igjenn logg boka mi. men mener at OG var 1.090  og Fg var 1.022. Den har stått konstant på21 grader +- 0,3 i tre uker
 
Ahh, kjennes deilig
Har idag flasket litt over 10 liter Nøgne Ø Imperial Stout
Men undres og irriterer meg litt at jeg aldri når over 67% utgjæring på stout/porterne mine?

judabyvu.jpg


a7a9u3ar.jpg


12 liter
OG: 1.090
FG: 1.030
IBU: 75

750g Marris Otter 15%
500g Munich 10%
500g Hvete malt 10%
400g Crystal 8%
150g Roasted Barley 3%
150g Sjokkolade malt 3%
150g Black 3%
+ litt flaket havre

1800g LME

WLP007
 
Kan det, men siden de tre stout/porterne jeg har brygget etter jul har vært klone forsøk ville jeg ikke det
men neste gang kanskje
 
Stouten min hadde en  OG  1088 og FG 1023. Den vart bedre og bedre helt til corneliusfatet plutselig var tomt. Skal brygge mer av denne :)
 
Ja dessverre.Den var nydelig god. Måtte frigjøre fat til det nye bryggeriet som ga 120l IPA. Den var og kjempegod
 
Ahh, kjennes deilig
Har idag flasket litt over 10 liter Nøgne Ø Imperial Stout
Men undres og irriterer meg litt at jeg aldri når over 67% utgjæring på stout/porterne mine?

judabyvu.jpg


a7a9u3ar.jpg


12 liter
OG: 1.090
FG: 1.030
IBU: 75

750g Marris Otter 15%
500g Munich 10%
500g Hvete malt 10%
400g Crystal 8%
150g Roasted Barley 3%
150g Sjokkolade malt 3%
150g Black 3%
+ litt flaket havre

1800g LME

WLP007
Hvordan ble denne? Lik orginalen?
 
OG på 1.092 og FG på 1.030 på min som ble tappet i går etter 3 uker på 18,5-19 grader. Himmelsk smak allerede.
 
Samme her
Veldig identisk, uten å ha smakt den side om side ennå
Kanskje jeg skulle gjøre det en dag
Originalen er selvfølgelig tørrere


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ahh, kjennes deilig
Har idag flasket litt over 10 liter Nøgne Ø Imperial Stout
Men undres og irriterer meg litt at jeg aldri når over 67% utgjæring på stout/porterne mine?

judabyvu.jpg


a7a9u3ar.jpg


12 liter
OG: 1.090
FG: 1.030
IBU: 75

750g Marris Otter 15%
500g Munich 10%
500g Hvete malt 10%
400g Crystal 8%
150g Roasted Barley 3%
150g Sjokkolade malt 3%
150g Black 3%
+ litt flaket havre

1800g LME

WLP007

Ingen humle i denne? Hvordan ble den med lengre lagring?
 
Joda, like deler Columbus ved 60 og flameout
Aldeles nydelig nå etter et års lagring


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ja, jeg droppet Crystal og Williamette som jeg ser den amerikanske oppskriften fra HB går for
Nøgne Ø vet jeg er veldig fan av å bruke Columbus mot slutten av koketiden og det er jeg og
Selv om Crystal kanskje ville vært det korrekte
Hadde vært artig om noen fra hjemmebryggerdagene kun fortalt hva som blir brukt


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tilbake
Topp