Hei, noen som ser noe gale med denne oppskriften ? OG og FG traff bra. Mesket i 20min på 62grad, 20min på 72grad og Utmesk 77grad i 5 min. Brygget på Speidel.
Syns den har ein rar smak og skummer over viss eg tømmer for fort i glasset.
Sjekka du at du hadde full konversjon? 2 x 20 min. ser litt snaut ut for meg. Men det skulle vel ikke være noe problem. Og du fikk jo greit god utgjæring, tror jeg. (Har ingen erfaring med den gjæren.)
Tørrhumling i sju dager kan vel gi litt grassmak? Men det påvirker jo ikke skummet.
Har du karbonert på flaske? Sukkermengde?
Hvor ferskt er det?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.