Oppskrifter Kinn Bryggeri

Jeg vet ikke, men er det såå uvanlig?
Nei ikke for oss naturligvis, men skulle tro at Kinn kjøper fra malterier som de har best betingelser fra. Står en beskrivelse på Kinn sine sider, pilsner malt, bayermalt, lys karamellmalt og avskala sjokolademalt. Spørs da, er det Viking, Castle eller Best som har fått æren i årets sekser-øl. :)
 
Solsnu 7,5 - 2025
OG 15,8 plato
FG 2,3 plato
13,5 EBC
26 IBU
7,5% ABV

Pils : 92%
Cara 50 Viking 1,5%
Black Malt Thomas Fawcett 0,3%
Sukker (5,9%)

Start of boil
Magnum bittering. Avhengig av alpha av aroma humler.

Whirlpool
Mittelfruh 1g per L

Mash at 47-63-72,5-78C
Westmalle gjær.
Kjøle til 18c gjære 21c
 
Solsnu 4,5% - 2025
OG 10 plato
FG 1,45 plato
13,5 EBC
20 IBU
4,5% ABV

Pils : 80,2%
Cara 50 Viking 4,9%
Light Munich Viking (15) 14,7%
Black Malt Thomas Fawcett 0,3%


Start of boil
Magnum bittering. Avhengig av alpha av aroma humler.

Whirlpool
Mittelfruh 1g per L

Mash at 47-63-72,5-78C
Westmalle gjær.
Kjøle til 18c gjære 21c
 
Malstraum
OG 13,1 plato
FG 2,6 plato
12 EBC
40 IBU
5,5 % ABV

Pils : 84,6%
Caramel 50 Viking: 7,7%
Light Munich 7,7%

Start of boil
Magnum bittering. Avhengig av alpha av aroma humler.

Whirlpool
Cascade 1g per L
Chinook 1g per L
Simcoe 1g per L

Dry hop
Cascade 1g per L
Chinook 1g per L
Simcoe 1g per L


Mash at 47-64-72,5-78C
London gjær.
Kjøle til 18c gjære 20c Tørrhumle etter primary gjæring i åpen gjæringskar. Tørrhumle for 4 dager før kjøling.
 
Tilbake
Topp