1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Organisator til flaskekonkurransen i Oslo

En tråd i 'Styret informerer' startet av Owe, 18 Jan 2016.

 1. Owe

  Owe
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Sandefjord
  NM-komiteen er på jakt etter en organisator til den delen av flaskekonkurransen i NM som bedømmes i Oslo, da personen som skulle gjøre det måtte trekke seg. Har du lyst, eller kjenner du noen som kanskje har det, ta kontakt med NM-komiteen på nm @ norbrygg.no

  Oppgaven går i korte trekk ut på å ta imot ølflasker, lagre dem, organisere dommere (du får listene over alle dommere i Osloområdet) og bedømmingsrunder og få rapportert resultatene vidre raskest mulig etter bedømming. Når det er sagt betyr det selvfølgelig ikke at du trenger å gjøre alt selv, det meste av arbeidet kan selvfølgelig deligeres vidre.
   
  Noget Undergjæret liker dette.
 2. msevland

  msevland
  Expand Collapse
  Fylkesstyre Oslo
  Sentralstyre

  I hvilken grad kan en av sponsorene (bryggebutikk) med eget kjøleren være innleveringssted. Fordel om en kan dra dit og 'organisere' flasker for henting av dommerne.
  Jeg har ikke kjølekapasitet, men kan være interessert dersom en slik mulighet finnes
  M
   
 3. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Vi har vurdert å leie inn en liten kjølehenger, eventuelt kjølecontainer, og plassere ved Golia velhus. Det er der vi har kjørt bedømmingen de siste par årene, og det har fungert bra, men vi trenger mer kjøleplass.
   
  Noget Undergjæret liker dette.

Del denne siden