Oslo: Klubbmesterskapet 28. oktober 2022

Takker så mye for nok et flott arrangement i regi av Norbrygg. Takk til alle hyggelige bryggere med godt øl, og ikke minst til alle andre besøkende som var med på å gjøre dette til en kjempefin kveld. At det kan være så utrolig gøy å "selge inn" ølen sin helt gratis til folk er helt utrolig, men det er altså så morsomt. Rett og slett en veldig hyggelig kveld som Finn også oppsummerte så fint.
 
Hvem var det jeg pratet om Houblon Chouffe med på fredag?
Satt tilfeldig å hørte på Experimental Brewing Episode 162, der de diskuterer denne oppskriften https://podcasts.apple.com/no/podca...ables-the-latest/id1056223392?i=1000581217771
Ca. 30 min ut i showet

 

Håkon Bugge

Norbrygg-medlem
Hvem var det jeg pratet om Houblon Chouffe med på fredag?
Satt tilfeldig å hørte på Experimental Brewing Episode 162, der de diskuterer denne oppskriften https://podcasts.apple.com/no/podca...ables-the-latest/id1056223392?i=1000581217771
Ca. 30 min ut i showet

Enkel grist; 85% Pilsner malt og 15% bord sukker ;-)
 

peram

Fylkesstyre
Sorry folkens - men har vært stort sett syk siden klubbmesterskapet og frem til nå. Har endelig fått sent epost til Strømmen med navn og ja - det skal holde å si hvem dere er, hvilken premie det gjelder (siden de har flere ting de premierer på) og legitimere dere.

beklager så mye, men sånn ble det denne gangen. Ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år.
 

Finn Berger

Moderator
Sorry folkens - men har vært stort sett syk siden klubbmesterskapet og frem til nå. Har endelig fått sent epost til Strømmen med navn og ja - det skal holde å si hvem dere er, hvilken premie det gjelder (siden de har flere ting de premierer på) og legitimere dere.

beklager så mye, men sånn ble det denne gangen. Ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år.
Kjipt å høre at du har vært sjuk. God jul!!!
 
Topp