Enkel grist; 85% Pilsner malt og 15% bord sukker ;-)Hvem var det jeg pratet om Houblon Chouffe med på fredag?
Satt tilfeldig å hørte på Experimental Brewing Episode 162, der de diskuterer denne oppskriften https://podcasts.apple.com/no/podca...ables-the-latest/id1056223392?i=1000581217771
Ca. 30 min ut i showet
Belgian IPA
Testimonials Introduction Recipe Notes / Process Pictures / Videos Testimonials "Thank you for the recipe. Beer is absolutely awesome!" - Martin B. "Another batch of Belgian IPA a la Houblon Chouffe. Last one was so delicious I had to have more... I keep making your recipe over and over." -...shop.theelectricbrewery.com
Skal dit i dag, men må vel leke bank for NorbryggHvordan ligger det an med premiene? Skulle gjerne vært en tur på Strømmen.
Hvordan blir det? Får vi gavekort i posten, eller drar vi bare til Strømmen og legitimerer oss?Skal dit i dag, men må vel leke bank for Norbrygg
Hente ut gavekort på vårt ærlige ansikt? Kanskje ikke hjemmebryggermiljøet er så veldig forandret de siste årene og det kan fungere?Hvordan blir det? Får vi gavekort i posten, eller drar vi bare til Strømmen og legitimerer oss?
Hente ut gavekort på vårt ærlige ansikt? Kanskje ikke hjemmebryggermiljøet er så veldig forandret de siste årene og det kan fungere?
Kjipt å høre at du har vært sjuk. God jul!!!Sorry folkens - men har vært stort sett syk siden klubbmesterskapet og frem til nå. Har endelig fått sent epost til Strømmen med navn og ja - det skal holde å si hvem dere er, hvilken premie det gjelder (siden de har flere ting de premierer på) og legitimere dere.
beklager så mye, men sånn ble det denne gangen. Ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år.