erikraude
Norbrygg-medlem
Jeg var en tur ute med fluestanga idag og la merke til at vika jeg sto i var full av stillehavsøsters. De er jo overalt nå. I tillegg til et par fine sjøørret tok jeg med meg en håndfull østers. Noe må de jo kunne brukes til?
Min første reaksjon etter å ha slurpa i meg en var at det må være dritgodt med stout til. En fyldig, litt søtlig stout med en god smak av brent bygg. Min neste reaksjon var at faenskapet smakte kald sperm (or so I'd imagine), og den følelsen sitter egentlig ganske godt igjen enda.
Så, siden kroppsvæsker generelt ikke står øverst på menyen hos meg, og mannlige kroppsvæsker enda et hakk eller ti lenger ned utgår østers som mat i seg sjøl. Men den første innskytelsen, at det kan matches med stout, må man jo kunne gjøre noe med? (Dere hjemmebryggere fra innlandet får vel bare improvisere.)
Noen som har prøvd? Noen som har erfaringer å dele? Noen som vil vispe sammen en småskala testhalvliter og fortelle åssen det blei?
Min første reaksjon etter å ha slurpa i meg en var at det må være dritgodt med stout til. En fyldig, litt søtlig stout med en god smak av brent bygg. Min neste reaksjon var at faenskapet smakte kald sperm (or so I'd imagine), og den følelsen sitter egentlig ganske godt igjen enda.
Så, siden kroppsvæsker generelt ikke står øverst på menyen hos meg, og mannlige kroppsvæsker enda et hakk eller ti lenger ned utgår østers som mat i seg sjøl. Men den første innskytelsen, at det kan matches med stout, må man jo kunne gjøre noe med? (Dere hjemmebryggere fra innlandet får vel bare improvisere.)
Noen som har prøvd? Noen som har erfaringer å dele? Noen som vil vispe sammen en småskala testhalvliter og fortelle åssen det blei?