Hei
jeg har brygget en IPA som ble knallgod, problemet er at den er så innmari karbonert at når jeg åpner en flaske drar den med seg gjærsedimenter opp og bruser over
6g sukker per Liter
Stått i 3 uker i romtemp (17*c cirka i gangen) kan de være feil temp som har skylden?
7kg MO malt
500g Caramalt
25L endte jeg på cirka..
Noen tips her? Skal flaske en pale ale imorgen og vil ikke ha samme resultat som her...
jeg har brygget en IPA som ble knallgod, problemet er at den er så innmari karbonert at når jeg åpner en flaske drar den med seg gjærsedimenter opp og bruser over
6g sukker per Liter
Stått i 3 uker i romtemp (17*c cirka i gangen) kan de være feil temp som har skylden?
7kg MO malt
500g Caramalt
25L endte jeg på cirka..
Noen tips her? Skal flaske en pale ale imorgen og vil ikke ha samme resultat som her...