1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Påmelding til NM 2017

En tråd i 'NM i hjemmebrygging' startet av gustavf, 17 Feb 2017.

  1. glennrlie

    glennrlie
    Expand Collapse
    Moderator

    Bosted:
    Svarstad
  2. gustavf

    gustavf
    Expand Collapse
    Sentralstyre

    Jeg er litt usikker på hvor den misforståelsen dukket opp, men da vi oppdaget det rakk ikke NRK å få endret teksten. Eventuelt så har Eivind trukket seg i all stillhet og bare gitt beskjed til NRK.
     
    glennrlie liker dette.
  3. Staro

    Staro
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Torshov, Oslo
    bjartenataas liker dette.
  4. Jørn Hammerud

    Jørn Hammerud
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Nå som jeg endelig har anledning til å spørre noen som har vært på tv, kan jeg ikke la det gå fra meg: Er det slik at den som blir intervjuet får et punkt på veggen bak å stirre på, eller må du se reporteren inn i øya? Det siste hadde nemlig ikke jeg klart spesielt lenge.
     
  5. gustavf

    gustavf
    Expand Collapse
    Sentralstyre

    Det vanlige er å se på reporteren, omtrent som i en normal samtale. Jeg opplever det forholdsvis naturlig, og ikke så forskjellig fra å snakke til en kollega over et møtebord eller en annen samtale der man er litt fokusert.
     
    Jørn Hammerud liker dette.
  6. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Jeg tar det i denne tråden. Det har nok vært besvart før, jeg har kanskje spurt om det selv t.o.m, men jeg klarer ikke finne igjen noe slikt svar.

    Hvem er det som bedømmer forskjellige øl? Jeg vet det er at lag/regioner blir tildelt øltyper, men er det helt random? Eller er det slik at hvis mange i det laget ber om den og den stilen, så får de det, fordi de har kunnskaper om den?

    Ganske konkret så lurer jeg på hvordan mine Hefeweizens, som har lite banan ville blitt bedømt? Hvis Hefeweizen blir gitt til noen som ikke er så bevandret i ølstilen så vil jeg anta at jeg blir dinget hardt fordi jeg ikke har nevneverdig banan i mine, noe som de aller fleste hefeweizens du får i norge har, som jeg da antar er referansen til de som har dukket "litt" hefeweizen? Men hefeweizens uten dominerende banan er fortsatt langt innenfor stilen. Fikk f.eks kommentar på at det ikke var sjokolade i Doppelbocken min i NM 2017, sjokolade er ikke "påkrevd" i en Doppelbock, men det "kan forekomme", står det i norbrygg sine typedefinisjoner. Skjønte ikke helt hvorfor jeg fikk "mangel"-kommentar på noe som ikke er påkrevd i stilen...Vet jo ikke hvis dette var en ding på poengene dog.

    Jeg spør vel kanskje mer om selve typedefinisjonen er korrekt, når jeg tenker meg om. Da det står banan i typedefinisjonen.
     
    #206 Miguel, 13 Sep 2017
    Sist redigert: 13 Sep 2017
    Arnemann liker dette.

Del denne siden