Det er en stund siden jeg sist var inne på forumet, men har arbeidet med å bygge ut kjellerbryggeriet, samtidig som jeg har laget 30 batcher med øl (50 litere). Laget samtidig nytt stort kjølerom, så pils vil gå greit.
Var forleden dag ute på byen og var innom en ny pub, som hadde en pils fra et Gypsy bryggeri (Dansk, menn brygget i Belgia.). Pilsen var en bra opplevelse og som trigget tanken om å brygge noe tilsvarende.
Den hadde en smak av sitrus humle, var litt kort i smaken, tørr men holdt smaken gjennom en halvliter. Tenkte meg å lage noe tilsvarende, men ikke fullt så kort i smaken.
Vet ikke hvilken humle den var brygget på, men har gjort meg noen tanker på cascade med Saaz ol. Gjær vil vel være S-23 ol.
Er det noen som har noen gode innspill her. PS! Er ikke noen fan av citrusskall etc.
Var forleden dag ute på byen og var innom en ny pub, som hadde en pils fra et Gypsy bryggeri (Dansk, menn brygget i Belgia.). Pilsen var en bra opplevelse og som trigget tanken om å brygge noe tilsvarende.
Den hadde en smak av sitrus humle, var litt kort i smaken, tørr men holdt smaken gjennom en halvliter. Tenkte meg å lage noe tilsvarende, men ikke fullt så kort i smaken.
Vet ikke hvilken humle den var brygget på, men har gjort meg noen tanker på cascade med Saaz ol. Gjær vil vel være S-23 ol.
Er det noen som har noen gode innspill her. PS! Er ikke noen fan av citrusskall etc.