RayOlav
Norbrygg-medlem
Startet å brygge en pils i dag, tenkt til et jubileum om litt. Men, klarte selvsagt å få mesteparten av vørteren plassert på gulvet....
Klarer å klemme inn en bryggedag i morgen, men har ikke nok pilsner malt til et brygg, og vurderer derfor å erstatte store deler med MO.
Oppskriften jeg har foreløpig blir da seende slik ut:
OG: 1.050
FG: 1.010
IBU: 33
Maris Otter 63%
Pilsner malt 37%
60 min. 20g Magnum
5 min. 40g Mittelfrueh
Gjæres med W-34/70 på 10C
Kan dette bli noe som ligner på en pils?
Klarer å klemme inn en bryggedag i morgen, men har ikke nok pilsner malt til et brygg, og vurderer derfor å erstatte store deler med MO.
Oppskriften jeg har foreløpig blir da seende slik ut:
OG: 1.050
FG: 1.010
IBU: 33
Maris Otter 63%
Pilsner malt 37%
60 min. 20g Magnum
5 min. 40g Mittelfrueh
Gjæres med W-34/70 på 10C
Kan dette bli noe som ligner på en pils?