Hei!
Jeg har et brygg (Pils) som har gjæret i snart 3 uker, OG var på 1070 og jeg har målt SG nå til 1017.
Setter brygget varmer i en til 2 dager, men da lurer jeg litt på FG, den vil vel bli ytterlig senket?
Ser på oppskriften at den har FG som 1017.
Bør jeg ta den over på fat nå?
Går det utover smak om FG blir lavere?
Er litt i villrede her.
Dette er brygget på Speidel, og den gjærer litt enda.
Jeg har et brygg (Pils) som har gjæret i snart 3 uker, OG var på 1070 og jeg har målt SG nå til 1017.
Setter brygget varmer i en til 2 dager, men da lurer jeg litt på FG, den vil vel bli ytterlig senket?
Ser på oppskriften at den har FG som 1017.
Bør jeg ta den over på fat nå?
Går det utover smak om FG blir lavere?
Er litt i villrede her.
Dette er brygget på Speidel, og den gjærer litt enda.