Hei! Jeg har kjøpt to ølsett, en belgisk wit og en lucky Jack Larvik fra bryggselv.
Nå har lucky Jack stått i 10dager og jeg har målt den til 1020 og skulle hatt 1010. Det har den gjort i 3 dager nå. Dette er brygget på Grainfather så temperatur har vært etter beskrivelsen.
Så da lurer jeg på hva jeg har gjort galt under gjæring? Den har gjæret på temperaturer etter beskrivelse.
Brukt tørrgjær men Ikke Rehydrert den. Kan det være at det er feilen?
Er det noen mulighet for og få den til og gjære igjen? Eller blir dette bare en Jack øl og ikke lucky Jack?Tilføring av luft ble gjort ved risting.
Belgisk witen måler også det samme men den har ikke stått lenger enn 5 dager.
Så den avventer jeg og ser.
Og var riktig på begge to etter kok
Nå har lucky Jack stått i 10dager og jeg har målt den til 1020 og skulle hatt 1010. Det har den gjort i 3 dager nå. Dette er brygget på Grainfather så temperatur har vært etter beskrivelsen.
Så da lurer jeg på hva jeg har gjort galt under gjæring? Den har gjæret på temperaturer etter beskrivelse.
Brukt tørrgjær men Ikke Rehydrert den. Kan det være at det er feilen?
Er det noen mulighet for og få den til og gjære igjen? Eller blir dette bare en Jack øl og ikke lucky Jack?Tilføring av luft ble gjort ved risting.
Belgisk witen måler også det samme men den har ikke stått lenger enn 5 dager.
Så den avventer jeg og ser.
Og var riktig på begge to etter kok