Stenumgard
Norbrygg-medlem
God 1. påskedag, godtfolk.
Mens jeg sto på jobb i dag og beundret alle de tomme ølfatene vi har på lageret begynte jeg å tenke på ølbrygging. I alle tråder og på bilder jeg har sett her på forumet er det kun corneliusfatene som er i fokus. Er det noen spesiell grunn til at bryggere ikke bruker "vanlige" ølfat? Altså den typen som man får av f.eks. Ringnes. Tror jeg kan få noen slike av sjefen til en nokså rimelig penge så hadde jo vært kjekt om disse også kunne ha blitt brukt.
Mens jeg sto på jobb i dag og beundret alle de tomme ølfatene vi har på lageret begynte jeg å tenke på ølbrygging. I alle tråder og på bilder jeg har sett her på forumet er det kun corneliusfatene som er i fokus. Er det noen spesiell grunn til at bryggere ikke bruker "vanlige" ølfat? Altså den typen som man får av f.eks. Ringnes. Tror jeg kan få noen slike av sjefen til en nokså rimelig penge så hadde jo vært kjekt om disse også kunne ha blitt brukt.