Hei!
Jeg er relativ fersk innenfor brygging og tenkte at jeg skulle fyre igang kjelen min i morgen for ett nytt brygg. Tidligere så har jeg og brodern brygget 3 typer ilag. 2 står til gjæring nå. Det første var vel igrunn ikke noe å skryte av..hmm... Det kan vel egentlig ikke gå andre veier enn oppover derifra tror jeg. Jeg har surfet litt på nettet og funnet meg en oppskrift som virker grei, men det er alltid bra å få litt andre synspunkter på det også. Jeg har kjøpt inn råvarene allerede...
Oppskriften er som følger:
4.6kg Pale Ale Malt
0.45kg Hvete malt
0.11kg krystall malt
Humle
30g Target 10.7% Alfa, 60min
30g Flugger 4.11% Alfa, 1min
Gjær: Wyeast 1335 British Ale ll
Mesking: 67grader, 60min
Ferdig vare ca 25Liter. Dette skal bli en English Pale Ale
Jeg setter pris på gode råd! Er det noen so har en oppskrift som er tilnærmet Hansa Fatøl foresten?
Jeg er relativ fersk innenfor brygging og tenkte at jeg skulle fyre igang kjelen min i morgen for ett nytt brygg. Tidligere så har jeg og brodern brygget 3 typer ilag. 2 står til gjæring nå. Det første var vel igrunn ikke noe å skryte av..hmm... Det kan vel egentlig ikke gå andre veier enn oppover derifra tror jeg. Jeg har surfet litt på nettet og funnet meg en oppskrift som virker grei, men det er alltid bra å få litt andre synspunkter på det også. Jeg har kjøpt inn råvarene allerede...
Oppskriften er som følger:
4.6kg Pale Ale Malt
0.45kg Hvete malt
0.11kg krystall malt
Humle
30g Target 10.7% Alfa, 60min
30g Flugger 4.11% Alfa, 1min
Gjær: Wyeast 1335 British Ale ll
Mesking: 67grader, 60min
Ferdig vare ca 25Liter. Dette skal bli en English Pale Ale
Jeg setter pris på gode råd! Er det noen so har en oppskrift som er tilnærmet Hansa Fatøl foresten?