Når ferdig med tapping, kobler jeg til et fat med starsan/pbw/kombi fra felleskjøpet etc og tapper gjennom linje og mottrykksfyller, skrur ut justering ventil til slutt og skyller denne.
Jeg pleier å koke vann i vannkoker, sette i en ball lock-"post" inn i ball locken som sitter på ølsiden-inn, setter fylleren i vannkokeren og heverterer kokende vann gjennom den og ned i sluket, og rett før bruk så gjør jeg det samme bare med starsan.
Takk for gode tips! Lurer på om det blir en sånn Carb. Cap på meg. Så langt (kun brukt min 2 ganger) har jeg kjørt starsan gjennom pre og post flaskefylling, men sist gang fikk jeg skum gjennom ventilen som fikk meg til å gruble litt på dette …
Glemte å nevne at jeg setter carbonation cap'en på en sånn myk brusflaske, sånn at jeg kan presse ut starsan el. fra flasken og gjennom fylleren (funker også med ølslanger om du driver med fat)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.