Lurer på om jeg skal koke opp noen maltrester til en ale før pils-sesongen. Med én gjæringsfryser og pils i kjømda blir det lenge til neste gang!
Dette er det jeg har:
Ca 4 - 4,5 kg MO pale malt
Ca 5 kg Munich malt
2 kg rugmalt
1 kg pilsmalt
1 kg hvetemalt
1 kg havreflak
+ endel ymse krystall, sjoko, svart, etc.
Gjær blir slurry etter WLP007 eller WLP039.
Med såpass mye münchen og rug, hva kan det bli?
Brygger batcher på sånn ca 50 liter, tenkte først å redusere volumet til ca 35 liter for en IIPA på ca OG 1.070-75 (droppe havre og hvete)
Så begynner jeg å lure litt på om det kunne fungert bedre til en havrestout?
Andre ideer?
Dette er det jeg har:
Ca 4 - 4,5 kg MO pale malt
Ca 5 kg Munich malt
2 kg rugmalt
1 kg pilsmalt
1 kg hvetemalt
1 kg havreflak
+ endel ymse krystall, sjoko, svart, etc.
Gjær blir slurry etter WLP007 eller WLP039.
Med såpass mye münchen og rug, hva kan det bli?
Brygger batcher på sånn ca 50 liter, tenkte først å redusere volumet til ca 35 liter for en IIPA på ca OG 1.070-75 (droppe havre og hvete)
Så begynner jeg å lure litt på om det kunne fungert bedre til en havrestout?
Andre ideer?