Hei
Skal sette i gang med mitt første brygg imorgen. Skal ha det utstyret jeg trenger til det og gjør det med en kompis som har gjort dette en gang før. Har kjøpt 3kg Muntons Gold Continental Pilsner for å gjøre det noe enklere i starten. Dette skal være ett alt-i-ett- sett. Kan jeg bruke det som det er, følge anvisningene, eller er det noen endringer jeg kan gjøre for å gjøre den bedre? Etter å ha lest litt fant jeg ut at den kan bli litt lys, det var litt bom etter min smak. Men, men.
Oppfattet det som at temperaturen i rommet som gjæringstanken skal ligge på 18-21 grader (?!). Er det riktig, eller vil prosessen bare smelle i gang og dø ut da?
Tips og diverse tas imot med takk.
Hilsen øl-elsker uten peiling på prosessen
Skal sette i gang med mitt første brygg imorgen. Skal ha det utstyret jeg trenger til det og gjør det med en kompis som har gjort dette en gang før. Har kjøpt 3kg Muntons Gold Continental Pilsner for å gjøre det noe enklere i starten. Dette skal være ett alt-i-ett- sett. Kan jeg bruke det som det er, følge anvisningene, eller er det noen endringer jeg kan gjøre for å gjøre den bedre? Etter å ha lest litt fant jeg ut at den kan bli litt lys, det var litt bom etter min smak. Men, men.
Oppfattet det som at temperaturen i rommet som gjæringstanken skal ligge på 18-21 grader (?!). Er det riktig, eller vil prosessen bare smelle i gang og dø ut da?
Tips og diverse tas imot med takk.
Hilsen øl-elsker uten peiling på prosessen