Duckboot
Norbrygg-medlem
Har ryddet litt i lageret, og funnet diverse som begynner å bli litt gammelt. Litt Maris Otter, end del dark DME, noen kilo humle.
I tillegg så har jeg noe nyvasket 3787 fra flaskingen av min Bière de Garde i dag.
Hva gjør man da? Jo - Man lager noe som smeller i på tungen og i skallen.
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size (fermenter): 20,00 l
Estimated OG: 1,104 SG
Estimated Color: 26,6 EBC
Estimated IBU: 389,7 IBUs
Ingredients:
------------
10,00 g Gypsum (Calcium Sulfate) (Mash 60,0 mins Water Agent 1 -
1,00 tsp Lactic Acid (Mash 60,0 mins) Water Agent 2 -
2,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 3 30,8 %
3,50 kg Dark Dry Extract (34,5 EBC) Dry Extract 4 53,8 %
1,00 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) Sugar 5 15,4 %
500,00 g Perle [8,00 %] - Boil 60,0 min Hop 6 310,3 IBUs
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 30,0 min Hop 7 33,4 IBUs
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 15,0 min Hop 8 21,6 IBUs
1,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 9 -
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 10,0 min Hop 10 15,8 IBUs
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 5,0 min Hop 11 8,7 IBUs
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 0,0 min Hop 12 0,0 IBUs
1,0 pkg Trappist High Gravity (Wyeast Labs #3787 Yeast 13 -
Tror navnet på dette blir rett og slett: BANG!
(QIIPA = Quadruppel Imperial India Pale Ale)
I tillegg så har jeg noe nyvasket 3787 fra flaskingen av min Bière de Garde i dag.
Hva gjør man da? Jo - Man lager noe som smeller i på tungen og i skallen.
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size (fermenter): 20,00 l
Estimated OG: 1,104 SG
Estimated Color: 26,6 EBC
Estimated IBU: 389,7 IBUs
Ingredients:
------------
10,00 g Gypsum (Calcium Sulfate) (Mash 60,0 mins Water Agent 1 -
1,00 tsp Lactic Acid (Mash 60,0 mins) Water Agent 2 -
2,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 3 30,8 %
3,50 kg Dark Dry Extract (34,5 EBC) Dry Extract 4 53,8 %
1,00 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) Sugar 5 15,4 %
500,00 g Perle [8,00 %] - Boil 60,0 min Hop 6 310,3 IBUs
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 30,0 min Hop 7 33,4 IBUs
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 15,0 min Hop 8 21,6 IBUs
1,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 9 -
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 10,0 min Hop 10 15,8 IBUs
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 5,0 min Hop 11 8,7 IBUs
100,00 g Glacier [5,60 %] - Boil 0,0 min Hop 12 0,0 IBUs
1,0 pkg Trappist High Gravity (Wyeast Labs #3787 Yeast 13 -
Tror navnet på dette blir rett og slett: BANG!
(QIIPA = Quadruppel Imperial India Pale Ale)